Vesi-ilmalämpöpumput (VILP) ja maalämpöpumput (MLP) huolto


Huom, jos kyseessä on vika, klikkaa tästä

maalämpöpumpun huoltaja

Huolto ennaltaehkäisee kallita vikoja

Valtaosa laiterikoista syntyy, kun toimintaympäristössä oleva pieni ongelma kasvaa ajan myötä suuremmaksi.

Tästä syystä järjestelmällisesti kuntoa ylläpidettäessä useat huollot ovat halvempia kuin yksi korjaus.

Määräaikaistarkastukset

Ilmalämpöpumppua suurempien kylmälaitteiden määräaikaistarkastus on lakisääteistä ja pakollista. Maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppujen suositeltu huoltoväli on 4 vuotta

maalämpöpumpun huoltaja

Lämpöjärjestelmän mestarihuolto

Mestarihuolto on markkinoiden paras ja kattavin maa- ja ilmalämpöjärjestelmän huolto. Ammattilaisemme suorittaa laitteiston tarkastuksen kyseisen laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

  • Ultraääni-virtausmittaus. Nestevirtauksen mittaaminen on ainoa keino saada käsitys laitteen todellisesta tehosta ja sillä selviää esimerkiksi mahdolliset tukokset lämmönjakojärjestelmässä.
  • Komponenttitarkastus. Kaikki lämpöpumppulaitteiston komponentit käydään läpi järjestelmällisesti. Keruu- ja vesipiirin suodattimet puhdistetaan.
  • Sähköiset mittaukset. Sähkövastukset ja niiden tehokkuus tarkastetaan mittaamalla. Kompressorin käyntiteho mitataan. Laitteiston sähköliitokset jälkikiristetään ja maadoitus mitataan.

Lopuksi saat yhteenvedon laitteiston toimintakunnosta ja uusimmat vinkit laitteiston käytöstä. Dokumentti täyttää lakisääteiset vaatimukset määräaikaistarkastuksesta.

Kiinteä hinta 350€ sis alv 24% ja matkakulut

fujitsun huoltoa

Tarvitseeko VILP tai MLP huoltoa?

Yksityiskohtainen tarve on laitteistokohtainen, koska kokoonpanot vaihtelevat suuresti. Laitteiden huoltoon liittyy olennaisena osana kylmäaineiden vuotojen tarkistaminen käymällä putkistot ja koneisto läpi.

Kerätyt tiedot on syytä kirjata ylös, jotta niihin voidaan palata myöhemmin.Tässä yhteydessä lakisääteinen määräaikaistarkastus on luoteva dokumentti, kuten auton huoltokirjan leimat.

Sertifioitua ammattitaitoa

Olemme Tukes sertifioituja huoltamaan kaikki VILP- ja MLP laitteistot (S1 sähkö, Y3 kylmä, LVI)

Lämpötilamestarit ovat laitehuollon erikoisosaajia. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista ja täytämme kaikki tilaajavastuulain vaatimukset.

p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Copyright 2018 Lämpötilamestarit Oy, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Lataa Acrobat Reader