logo

Mitsubishi ZSP 25 Hinta Asennettuna

Mitsubishi ZSP 25

MITSUBISHI ZSP 25

  Mestariasennuksella Kerrostaloon2250
  Asennustoimitus ilman piilokuluja:

  Klikkaa yläpalkin teholuokasta muihin hinta/teknisiin tietoihin

  Mitsubishi ZSP25 vertailu 2.5kw teholuokassa

  Malliston tuotteet on tarkoitettu erityisesti kerrostalokohteisiin, koska niissä on erittäin sirokokoiset ulko- ja sisäyksiköt. Sisäyksikön koko on kapein markkinoilla oleva.

  25-teholuokka on hyvä valinta kohteisiin, jossa ulkoyksikön melutaso on tärkeässä asemassa. Siinä on äänitasot saatu vaimennettua 47dbA tasolle kompressorin kierroslukua rajoittamalla. Tämä tarkoittaa sitä, että jo muutaman metrin päässä alitetaan asemakaavan raja-arvot (45). Jos taloyhtiön linjaus äänitasosta on sitäkin tiukempi, hyvä vaihtoehto on myös ilmalämpöpumppujen puolelta ZS20, jossa on melutaso 45dbA heti lähdöstä.

  Vaikka nimellisteho on 2.5kw, koneen suorituskyky yltää verrattain korkealle 3.1kw saakka. Mitoitus sopii tarvittaessa jopa 80m2 asti, mutta suosittelemme seuraavaa teholuokkaa yleensä 60m2 suuremmille asunnoille eli kaksiota suuremmat, sillä hinnan erotus on niin vähäinen.


  Esteetön leveys 983mm
  100mm
  100mm
  Aisu 25 sisäyksikkö
  Leveys 783mm
  Tilavaraus kattoon 30mm
  Siiveke 20mm
  Katosta alareunaan 297mm
  Katosta ovilehteen 317mm
  (Jos ovi kääntyy sisäänpäin)
  Esteetön leveys 975mm
  Tilavaraus yläpuolelle 500mm
  30mm
  300mm
  Parvekejaloilla 600mm
  Maatelineellä 1140mm

  Asennustila yksiköille

  • Sisä- ja ulkoyksikön piirroskuvat ovat viitteelliset
  • Jos katossa on verholauta tai muu vastaava este, mitta otetaan siitä
  • Katon kulmalista on yleensä mahdollista poistaa, jos se on tarpeellista tilavarauksen lisäämiseksi
  • Viistossa sisäkatossa tilavarausta voidaan edelleen pienentää hieman
  • Jos ulkoyksikön päälle ei jätetä riittävästi tilaa, laitteen huolto voi tulla lähes mahdottomaksi ilman koneen kallista irroitusta.

  Mitsubishi Heavy Aisu 25 vertailu (vain viilennys)

  Tämän sivun malliRinnakkaisnäkymän malli
  Valitse haluttu laite rinnakkaisnäkymään ja paina "päivitä" nappia.
      
  Aisu 25Aisu 35
  Eurovent sertifioitu
  OnOn
  Lataa sertifikaatti tästä
  cert_zsp25.pdfcert_zsp35.pdf
  • Mahdollinen prosenttilukema tietosarakkeessa on laskennallinen (suhteellinen ero)
  • Jos suurempi tai pienempi luku on korostettu, se ei ole välttämättä paremman laitteen tai ominaisuuden merkki.
  • Emme vastaa miltään osin tietojen paikkansapitävyydestä. Lähtötiedot ovat julkisesti saatavilla olevista valmistajan julkaisemista dokumenteista ja niissä voi esiintyä virheitä. Myöskin laskukaavoissa voi esiintyä virheitä tai puutteita. Mikäli käytät tietoja laitteiden keskinäiseen vertailuun, teet sen omalla vastuulla.
  Vertailukuva

  Mitsubishi Heavy Aisu 25 sopiva neliömitoitus viilennyskäytössä

  Viilennyslaitteen suurin tehokkuus on mitattu +35C ulkolämpötilassa ja sen perusteella voidaan arvioida, minkäkokoiseen asuntoon teho riittäisi.

  Asuntotyypit on arvioitu RT-kortiston tietojen perusteella. Kerrostalon kuumuusaste riippuu asunnon asemasta aurinkoon nähden. Kuuma asunto on länsisuuntainen, jossa on isoja ikkunoita tai kulmauksessa jossa aurinko paistaa koko päivän eri suunnista sisälle.

  Neliömitoitus

  Yleinen suorituskyky Mitsubishi Heavy Aisu 25

  Laitteiden minimi ja maksimitehot palkkeina, jossa nk. nimellisteho on korostettuna vihreänä kaistana.

  • Valmistaja voi päättää nimellistehon vapaasti laitteen koko tehoalueelta ja valitussa tehossa mitataan mm. laitteen hyötysuhde energiamerkintöjä varten. Nimellisteho ei ole siitä syystä indikaattori laitteen hyödyntämiskelpoisesta tehosta.
  • Pieni minimiteho vähentää haitallista katkokäyntiä matalan tarpeen alueella. Mahdollisimman laaja tehoalue on siten hyvä ominaisuus.
  Kesäkäyttö

  Mitsubishi Heavy Aisu 25 äänitaso eri puhaltimen nopeuksilla

  Sisäyksikön äänitaso aiheutuu pääasiassa puhaltimen ilmavirrasta, joka on erittäin tärkeässä asemassa kun havitellaan tehoa ja hyvää hyötysuhdetta. Ihanteellinen laite puhaltaa suuren määrän ilmaa hiljaisella äänellä. Laitteiden ilmamäärän pisteet poikkeavat toisistaan, joten olemme korostaneet laskennalliset leikkauspisteet Mitsubishi Heavy Aisu 25 vertailun hahmottamiseksi.

  • Pienimmät puhaltimen nopeudet käyvät tyypillisesti vain viilennyskäyttöön. Laitteen teho jää silloin pieneksi, mutta voi olla riittävä suomen kesässä.
  • 400m3/h on kohtuullinen ilmavirtaus lämmityskäytössä ja vastaa yleensä kaukosäätimen 2/5 tai automaattitilan aktiivista puhallinnopeutta.
  • 600m3/h puhallustason hyödyntäminen edellyttää yleensä sitä, että sisäyksikkö ei ole oleskelualueella. Virtauksen tuntee selvästi ja ääni on kohtuullisen rajamailla. Suurempi nopeus hyödyttää kuitenkin laitteen tehokkuutta ja hyötysuhdetta. Tämä tila vastaa yleensä kaukosäätimen 4/5 tai jopa maksimiasentoa, eikä automaattiasetus päädy helposti niin kovalle säätöasennolle.
  • Pisteiden lukemat ovat valmistajan ilmoittamia ja mitataan kaiuttomassa tilassa, tyypillisesti metrin päästä sisäyksiköstä. Leikkauspisteen kehystetty lukema on laskennallinen (ei mitattu).
   Äänitasojen vastaavuuksia
  • 20dbA hiljainen, tuuleton metsä
  • 30dbA kuiskaus
  • 40dbA kirjasto
  • 50dbA sade
  Akustiikka

  Muut yleiset tiedot
  Kompressoriteho valmistajan ilmoittamana
  750 w750 w
  Sisäyksikön ilmansuodatuksen taso
  Tasot menevät seuraavasti. 1 = Normaali pölynsuodatus, 2 = Lisäsuodattimet (aktiivihiili, katalyytti ym.), 3 = Sähköinen allergeenisuodatus (plasma ymv.)
  OnOn
  p. 044-3577 375
  info@lampotilamestarit.fi
  Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Copyright Lämpötilamestarit Oy
  Lataa Acrobat Reader