Panasonic VZ ilmalämpöpumppu

Ulkoyksikön ominaisuudet

uusi r32 kylmäaine

Uusi R32 kylmäaine

Panasonic on muuttanut Z-sarjaan myös kylmäaineet, joka on uusi ympäristöystävällinen R32. Lisäksi se on entistä tehokkaampi ja sen saatavuus on taattu pitkälle tulevaisuuteen.

Tehokkain ilmalämpöpumppu

Panasonic kehittynyt kompressori ja suuri pinta-ala sisäyksikössä tarjoavat ennenäkemättömän lämmitystehon. 12-teholuokan mallista saadaan jopa 9,2kw verran lämpötehoa esimerkiksi isoon asuntoon. 9kw vastaa sähkökiukaan tehoa, eli lämpöä riittää.

ilmalämpöpumpun lämpöakku

Erinomainen suorituskyky pakkasella

Molemmat teholuokat tuottavat 5,6kw tehon vielä -7C pakkasessa. Lämmitysteho jopa 3,7kw vielä -25C pakkasella, eli tämä ilmalämpöpumppu on käytännössä kodin ainoa lämmönlähde.

Paras hyötysuhde

Sisäyksikössä on neljäkerroksinen patteri, kun tyypillisesti on vain kaksi kerrosta. Suuri pinta-ala laskee kylmäkaasun painetta, mikä parantaa hyötysuhdetta lämmityskäytössä.

Panasonic VZ9 ilmalämpöpumpun COP arvo on 5,7 ja SCOP huimat 6,2! Eroa edullisimpaan Panasonic CZ malliin on moninkertaisesti.

Heatcharge lämpölataus ulkoyksikössä

Mullistava lämpöakku mahdollistaa VZ-mallissa vedottoman yhtenäisen lämmitystoiminnan, jota ei tarvitse katkaista sulatusten aikana. Lisäksi se säästää energiaa, koska sisäyksikköä ei tarvitse muuttaa jäähdytysasentoon sulatusten ajaksi, vaan lämmitys jatkuu.

Akku on alumiinia, kuten ulkoyksikön lämpöpatterikin.

Joustava ylläpitolämpötila 8-15C

Vaikka tämä ilmalämpöpumppu on tehokkain, se taipuu myös pieneenkin tarpeeseen vaivatta. Minimiteho 0.6kw on erittäin hyvä estämään katkokäyntiä, joten ylläpitolämmitykseen mökille hyvä valinta.

Sisäyksikön ominaisuudet

Panasonic VZ9SKE

Infrapuna-anturi sisäyksikössä, Econavi

Panasonic ilmalämpöpumpuissa on infrapunatutka sisäyksikössä, johon on yhdistetty monta hyödyllistä toiminnallisuutta. Esimerkiksi epämukavan kylmää puhallusta voidaan ohjata jäähdytyksellä pois ihmiskohteista automaattisesti.

Econavi pystyy tunnistamaan, porottaako aurinko sisätiloihin tai pilvisen ulkoilman välillä. Tällä ratkaisulla se hienosäätää lämmitystä tai jäähdytystä itsestään, jottei sinun tarvitse muuttaa lämpötila-asetuksia.

nanoe ilmapuhdistaja

Nanoe ilmanpuhdistaja

Sisäyksikössä on sähköionisaattori, joka voidaan kytkeä päälle raikastamaan sisäilmaa. Varaamalla läpikulkevia hiukkasia, se sitoo huoneilmasta hajuja ja epäpuhtauksia tavallista enemmän.

Esilämmitystoiminta

Automatiikka tunnistaa päivittäiset käyttötilanteet, esim. jos laitat laitteen päälle joka aamu. Silloin sisäyksikkö varautuu alkavaan lämmitykseen etukäteen, kuumentamalla patterin esilämpöiseksi juuri oikeaan aikaan.

Lämmöntuotto alkaa silloin lähes välittömästi kun laitat laitteen päälle.

Hajunpoistotoiminta jäähdytyksellä

kaukosäädin

Käytettäessä sisäyksikköä jäähdytykseen, siihen tiivistyy kosteutta. Kun laite sammutetaan, kosteus jää muhimaan ja seuraavalla käyttökerralla syntyy pahanhajuinen puhallus.

Tältä voidaan välttyä hajunpoistotoiminnalla. Se suorittaa kuivaussyklin puhallus-lämmitys-puhallus, joten laite on raikas seuraavaa käyttökertaa varten.

Helppo ja selkeä kaukosäädin

VZ ilmalämpöpumpussa kaukosäätimessä on suuri LCD näyttö, joka selkeydessään ohittaa kaikki muut. Ei tarvitse tihrustella siivekkeiden asentoja suurennuslasilla.

Takuu 4 vuotta

Maahantuoja Kaukotelko Oy myöntää Z-sarjan Panasonic ilmalämpöpumpuille pitkän 4 vuoden takuun.


Tekniset tiedot

Mittapiirros

Sisä: CU-VZ9SKE

Ulko: CS-VZ9SKE

Maksimiteho 7,8kw

SCOP (Lauha) 6,2

Energialuokka A+++

Maksimiteho 3,0kw

SEER 10.5

Energialuokka A+++

Sisä: CU-VZ12SKE

Ulko: CS-VZ12SKE

Maksimiteho 9,2kw

SCOP (Lauha) 5,9

Energialuokka A+++

Maksimiteho 4,0kw

SEER 10,0

Energialuokka A+++

p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Copyright Lämpötilamestarit Oy
Lataa Acrobat Reader