Jäähdytysratkaisut kaikkiin tiloihin


liiketilan jäähdytys

Ilmastointi- ja jäähdytyslaitteet

Kuumassa toimistossa tai paahteisessa työtilassa ei ajatus luista eikä työteho ole parhaimmillaan. Toimistojen- ja työtilojen viilennyslaitteet maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin lisääntyneen työtehokkuuden myötä. Tulikuumassa ravintolan keittiössä kokit kypsyvät ennen ruokia ja keittiön kylmälaitteet vikaantuvat helposti jos keittiö on liian kuuma. Ravintolan asiakkaat viihtyvät varmasti paremmin ja ruoka maistuu paremmalta kun salin ilmastointi ja jäähdytys on kunnossa. Meiltä löydät aina osaavan ja ammattitaitoisen ihmisen avuksesi jonka kanssa sinun on helppo suunnitella eri vaihtoehtoja tilasi lämpötilan hallinnointiin.

Milloin toimisto tai työtila on liian kuuma?

Työpaikoille on olemassa suositusrajat työskentelylämpötiloille. Esimerkiksi toimistossa olisi suotavaa ettei lämpö nouse yli +25c ja taasen raskaassa fyysisessä työssä olisi alle +20c (esim. keittiöt ja verstaat). On tarkeää huomioida että ihmisten lisäksi myös laitteet kärsivät kuumuudesta ja ne vikaantuvat helposti sekä laitteiden käyttöikä laskee huomattavasti.

Jäähdytyksen tehontarpeen mitoitus

Tehomitoitus arvioidaan aina erikseen. Mitoitukseen vaikuttavat tilakoon lisäksi esimerkiksi ikkunapinta-ala sekä laitteista tuleva lämpökuorma. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tietää tehontarvetta, vaan me arvioimme sen puolestasi.

Laitevalinta

Meiltä saat aina erittäin kilpailukykyisen ja kattavan kokonaistarjouksen jäähdytyslaitteista asennettuina. Meidän paras mainoksemme on tyytyväinen asiakas. Sen saavuttaaksemme pyrimme aina löytämään kustannustehokkaimman ja tilaasi sopivimman ilmastointi- tai jäähdytyslaitteiston. Lämpötilamestareilta löydät erittäin monipuoliset valikoimat alkaen yksittäisistä pienten liiketilojen laitteista aina 60kW:n kymmenien sisäyksiköiden VRF-järjestelmiin ja keittiötilojen jäähdytyslaitteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä parhaiden laitevalmistajien maahantuojien kanssa ja käytössämme on uusimmat suunnitteluohjelmat.

Asennystyöt

Lämpötilamestarit täyttävät kaikki tilaajavastuulain vaatimukset. Me olemme erittäin kokeneita Suomalaisia ammattilaisia. Myymämme laitteet ja työmme jälki on aina korkeinta laatua. Asennustyön voimme tehdä myös aukioloaikojen ulkopuolella, niin ettei liiketoimintasi häiriinny.

Jäähdytyksen hinta asennettuna

Paljonko ilmastointi- tai jäähdytys maksaa asennettuna? Hintaan vaikuttaa eniten laitevalinta ja toiseksi asennustapa. Tarkan urakkatarjouksen teemme kun olemme tavanneet ja käyneet läpi kohteesi mutta toki meillä on kokeneina toimijoina mittava määrä tehtyjä urakoita joista voimme jotain suuntaa antaa kustannuksiesi arviointiin ilman tapaamistakin: Karkeasti arvioituna 1kW asentamaamme jäähdytystehoa kustantaa kaikkineen yhteensä 450-750 euroa, ja yhdellä KiloWatilla (1kW) jäähdytystehoa pystyt tehokkaasti viilentämään n. 15-25m2 toimisto- tai ravintolatilaa. Keittiöissä ja työtiloissa tulee myös huomioida laitteiden ja prosessien lisäämä lämpökuorma. Toivomme kuitenkin että ottaisit heti yhteyttä kun tarvetta ilmenee niin suunnittelun fokus menee heti alkumetreillä oikeaan suuntaan. Puheluusi vastaa meillä aina kokenut kylmä-alan ammattilainen.

Huollot ja tarkastukset

Huollamme ja korjaamme kaikki ilmastointi- ja kylmälaitteet sekä suurkeittiöiden kylmäkaapit ja jääkaapit. Teemme lakisääteiset määräaikais- ja vuototarkastukset isoihin ja myös pieniin kylmälaitteistoihin. Meillä on Tukesin myöntämä rajoittamaton kylmäainelupa (Y-3), isojen sähköpätevyyksien (rS1) lisäksi.

Jäähdytyksen ammattilaiset lähelläsi

Me jäähdytämme ja ilmastoimme tilasi Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Olemme kokenut toimija Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hyvinkäällä, Tuusulassa, Keravalla, Nurmijärvellä ja Järvenpäässä. Ota yhteyttä, se kannattaa varmasti.

Fira työmaatoimiston jäähdytys
Fira työmaatoimiston jäähdytys
p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Copyright Lämpötilamestarit Oy
Lataa Acrobat Reader