Multiheater vesi-ilmalämpöpumppu, tee itse ja säästä

Multiheater Green ja Premium vesi-ilmalämpöpumput

Itseasentajalle erinomaisesti soveltuvat Monobloc tuotteet, jotka ovat tehokkaita ja laadukkaita. Paketissa on mukana kytkentätarpeet, joiden avulla pääset pitkälle asennuksessa. Loput pientarvikkeet löytyvät isoista kodintarvikeliikkeistä edullisesti. Monobloc mallissa ei ole kylmäainetöitä, ainoastaan lämmityksen vesiliitokset.

Multiheater tuoteperheessä on erinomainen käyttöliittymä ja tehokkaat ulkoyksiköt. Sivuille valitut kaksi tuotetta ovat yleispäteviä asuntoihin tai varastotiloihin. Laitteen takuu on ostohetkestä 2 vuotta ja maahantuojana on Costella Oy. Takuun jälkeen kotivakuutuksen LVI turva jatkaa huoletonta käyttöä vuosia eteenpäin, kunhan laite on asennettu oikein. Voit tilata meiltä huoltoja tai korjauksia tarpeen mukaan.

Multiheater Green ja Premium tuotteen välillä on koko- ja tehoeron lisäksi kaksi varteenotettavaa asiaa. Premium tuotteessa on 3~ sähkönsyöttö, joka alentaa verkon kuormitusta vaihekohtaisesti. Siinä on myöskin R32 kylmäaine, joka mahdollistaa suuremman tehokkuuden. Green tuotteessa propaani kylmäaineena mahdollistaa taasen kuumemman veden tuoton aina 75C asti.

Esitteet ja ohjeet:

Hyvä 200L työsäiliö kierukalla

Pakettiin kuuluva 200L työsäiliö on myös omassa käytössämme myös ja hyväksi havaittu. Se on ensinnäkin painoltaan sellainen, että kanto kellariin ymv. on mahdollista. Leveys ei tule normaalisti esteeksi oviaukoissakaan. Siinä on käyttöveden kierukka, joko käyttöveden lämmitykseen sellaisenaan tai esilämmitykseen tulistusvaraajalle. 200L on hyvä mitoitus näille laitevalinnoille kaikissa tilanteissa.

Tuotepaketin muut pientarvikkeet

  • 25m Uponor Combi 22x3 taipuisaa PEX putkea. Tällä teet kytkennät ulkoyksiköltä ja käyttövesipiiriltä vaivattomasti
  • 8kpl PEX päätteitä 3/4" kierteelle, joka on helpoiten kaupoista löytyvä kierrekoko
  • 2kpl Jäätymissuojia ulkoyksikön liittimiin. Jääsuojat aukeavat ulkoilmaan, jos veden lämpötila putkessa laskee alle 4C lämpöasteen vakavan häiriötilanteen aikana
  • 6kpl supistuskierreliittimet 1" -> 3/4", jotka tarvitset PEX lämpöliitoksiin varaajalla ja ulkoyksikössä
  • Oheistarvikkeiden ja säiliön takuu on 1 vuosi ostohetkestä

Ulkoyksikön teline kannattaa tehdä itse lecaharkoista tai reunakivistä.

Multiheater Green paketti
Green 9 | 8590
Multiheater Premium paketti
Premium 12 | 9590

Lämpötilamestarien toimitus itseasentajalle

Huomiothan, että sivun hinnasta voit hakea kotitalousvähennystä jolla voit sadaa noin 500€ veronpalautuksen, koska palvelumme on henkilökohtainen.

Maksu on mahdollista tehdä myös osamaksulla rahoituksen avulla.

Toimituksessa on tarvikkeiden lisäksi seuraavat asiat:

  • Toteutuksen ja toimituksen arviointi paikan päällä
  • Paketin toimitus kotiosoitteeseen tarkasti sovittuna ajankohtana (ei sisäänkantoa huom.)
  • Asennuksen etätuki 2 viikkoa toimituksesta, sähköpostin välityksellä

Maksu tehdään sovitusti ennakkolaskulla kokonaan ennen toimitusta ja toimituksesta tehdään sopimus toimipisteessämme. Tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Jos asennuksessa iskee tenkkapoo, sinulla tämän sisällön lisäksi käytössä kaikki ammattitaitomme erillistä maksua vastaan. Sellainen voi olla esimerkiksi sähkökytkennän tekeminen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää info@lampotilamestarit.fi

Toimitusalue

Toimitamme tuotteet vain kartassa näkyvälle punaisen rajauksen alueelle!

p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Copyright Lämpötilamestarit Oy
Lataa Acrobat Reader